Opprette en Bitcoin Pro-konto

Å registrere seg for en konto på Bitcoin Pro er ganske enkelt og veldig likt å opprette en konto på de fleste nettplattformer. Bitcoin Pro har inkludert ekstra funksjoner på registreringssiden for å sikre og beskytte brukerkontoer. Nettstedet oppfyller også krav til anti-hvitvasking (AML) og Know Your Customer (KYC) fra amerikanske regulatorer.

Det første trinnet når du registrerer deg er å skrive inn e-postadressen din og opprette et passord. Passordet må være minst åtte tegn langt og må inneholde bokstaver, tall og spesialtegn. Det er også mulighet for å dele en offentlig PGP-nøkkel som nettstedet kan bruke for ekstra sikkerhet når du sender e-poster.

Du blir også bedt om å opprette en hovednøkkel som gir kontoen din et andre lag med sikkerhet som inkluderer 2-FA påloggingsbeskyttelse, noe som er spesielt nyttig når du bytter enhet eller endrer passord. Hovednøkkelen kan være et passord, eller Google-autentisering, et Yubikey-passord eller offentlig/privat nøkkelpar. Sørg for å lagre hovednøkkelen din atskilt fra den andre påloggingsinformasjonen din.

Det andre trinnet i registreringen er å aktivere kontoen din, og du vil motta en e-post med en aktiveringsnøkkel som du deretter kopierer og limer inn i et annet skjema. Du får tilgang til kontoen din når dette er gjort.

Hele prosessen er stort sett jevn og lett å følge, og tar mellom fem og ti minutter.

Bitcoin Pro har aldri hatt en større sikkerhetshendelse som de opplevde ved Bitfinex eller Mt. Gox. I juli 2016 rapporterte imidlertid flere brukere at de hadde blitt hacket og stjålet penger. Bitcoin Pro rapporterte imidlertid senere at nesten alle de berørte brukerne ikke klarte å bruke 2-FA-påloggingsbeskyttelse.

Kontotyper

Bitcoin Pro Exchange tilbyr fem typer kontoer (aka – «tiers»), og det som skiller de forskjellige nivåene er først og fremst de daglige og månedlige grensene for innskudd og uttak av fiat og kryptovaluta.

De ulike nivåene utsetter deg også for ulike gebyrstrukturer, som betyr at jo høyere kontonivå, jo lavere gebyrer betaler du per handel.

Nivå 0

Du får en tier 0-konto umiddelbart etter at du logger på. Nivå 0-kontoen tillater verken innskudd eller uttak av krypto- eller fiat-midler, så du kan gjøre lite med en tier-null-konto bortsett fra tilgang til handelsdiagrammer og prisstatistikk. Du må oppgradere til tier 1-konto for å virkelig få følelsen av Bitcoin Pro.

Nivå 1

Med en nivå 1-konto er innskudd og uttak kun tilgjengelig i digital valuta. Det er ingen daglige eller månedlige grenser for hvor mye du kan sette inn, men du kan bare ta ut mindre enn $2 500 verdt per dag og $20 000 per måned. Kontoen tillater handel mellom forskjellige kryptovalutaer. Det tillater imidlertid ikke handel mellom krypto- og fiat-valutaer.

Nivå 1-kontobekreftelse krever:

  • Fullt navn
  • Bostedsland
  • Fødselsdato
  • Bekreftelse av telefonnummer

Etter å ha oppgitt disse detaljene, kan det hende du må vente fra én til tre dager for å bli bekreftet som en nivå 1-konto. Ventetiden kan være lengre for personer utenfor Japan, Europa og Nord-Amerika.

Nivå 2

Når du får en nivå 2-konto, er innskudd, uttak og handel i digital valuta tilgjengelig. Du er kvalifisert til å sette inn fiat-valuta opptil $2 000 daglig og $10 000 i måneden, og du kan også ta ut $2000 i fiat daglig og $10 000 per måned.

Mengden kryptovalutaer du kan ta ut øker fra $2 500 per dag til $5 000 per dag, og de månedlige grensene går fra $20 000 til $50 000.

For å kvalifisere for tier 2-konto, krever utvekslingen kun brukerens adresse. Du må kanskje vente i flere dager på godkjenning.

admin