HVORFOR BØR DU VÆLGE EN HARDWARE BITCOIN-TÆLLE OVER EN WEB-TEGNEBOG?

En Bitcoin-tegnebog er et stykke software, der konceptuelt huser Bitcoin. Hver enkelt person, der ejer en Bitcoin-tegnebog, er forsynet med en privat nøgle (adgangskode) og den offentlige nøgle (brugernavn), der svarer til Bitcoin-adressen på denne tegnebog.

Disse tegnebøger letter hele processen med at sende og modtage kryptokurver med stor effektivitet. Hver kryptokurrency-transaktion registreres i en konceptuel bog, der er digitalt programmeret som en database kodet med stærk kryptografi. Dette bevarer transaktionsjournaler og sikrer den største sikkerhed.

Mens begrebet Bitcoin stadig er nyt for nogle, forbliver det verdens mest populære kryptokurrency siden frigivelsen i 2009. Bitcoin-tegnebøger holder ejerens Bitcoin-balance, men indeholder den ikke direkte. For at få adgang til bitcoin-blockchain (Bitcoins arbejder på distribuerede offentlige hovedbøger kendt som ‚blockchain‘, der sporer alle transaktioner foretaget af kryptoholderen), har man brug for adgang til den offentlige adresse og den private nøgle. Sig, hvis en person foretager betalinger, underskriver disse bitcoin-tegnebøger digitalt de transaktioner, der giver ejerskab af deres mønter, der er kendt som „Uudnyttet transaktionsoutput“ eller UXTO’er.

Bitcoin-tegnebøgerne har fire hovedformer: Desktop-, mobil-, web- og hardware bitcoin-tegnebøger. Her fokuserer vi primært på hardware-tegnebøger og web-tegnebøger. Så hvad er disse præcist?

Hardware-tegnebøger: Disse er virkelig sikre. Og de ses generelt som de sikreste tegnebøger at bruge. Hardware-tegnebøger er digitalt behandlede serier af programmer, der generelt er tænkt som en enhed til at gemme, modtage, sende eller bruge din krypto. Det gemmer din offentlige adresse og private nøgle, der fungerer som en slags flashdrev. De mest populære hardware-tegnebøger er Trezor Model T, Ledger Nano X, Coolwallet S, Trezor One Black og andre.

Web tegnebøger: Da web tegnebøger ikke gemmer din adgangskode, er din private nøgle altid sikker, selvom tegnebogen er hacket. Disse styres dog af tredjeparter. Disse er generelt de nemmeste at konfigurere og de enkleste at bruge. Selvom de ikke kan stjæles fysisk, er de kun så sikre som den udbyder, der er vært for webpungen. Dette betyder, at hvis noget går galt med udbyderen (en sikkerhedsovertrædelse), kan dine Bitcoins blive kompromitteret. Nogle førende web-tegnebøger er Electrum, Exodus, Jaxx, Copay og andre.

Bitcoin-hardware-tegnebøger gemmer dine private nøgler i en sikker fysisk enhed. Denne enhed er sikker nok til, at du endda kan bruge dem med enheder, du ikke stoler på. De har mange fordele i forhold til standard softwarebøger eller webbøger. Her sætter vi dig igennem nogle af de vigtigste egenskaber ved hardware-tegnebøger, og hvorfor du skal vælge dem over web-tegnebøger.

Private nøgler opbevares i et beskyttet område af en mikrocontroller. Enheden er helt isoleret, og dine nøgler kan ikke overføres fra enheden, selvom computeren eller smartphonen, der indeholder tegnebogen, er sårbar over for vira. I modsætning til softwaretegnebøger er hardwaretegnene designet specielt til at gøre dine kryptokurrencyopbevaringsmuligheder mere sikre.

Hardware-tegnebøger kan bruges sikkert og interaktivt, og fordi det gemmer dine private nøgler på en hardwareenhed, behøver du ikke efterlade dem på selve computeren, som muligvis er hacket ind.

Det giver også indehaveren mulighed for at vidne om hele enhedens procedure.

Hardware-tegnebøger understøtter forskellige valutaer, og den er kompatibel med flere webgrænseflader, der giver god interface og kompatibilitet. Alt hvad du skal gøre er at tilslutte hardwareenheden til enhver internet-aktiveret maskine, indtaste stiften, foretage transaktionen, bekræfte den. Og bingo!

Bitcoin-hardware-tegnebøger er latterligt lette at betjene, og installationen kræver ikke meget af din sved. Disse tegnebøger giver gennemsigtig sikkerhed og skjuler ikke noget for deres brugere.
Hardware-tegnebøger har fysiske knapper, en LED-skærm og har mulighed for at sikkerhedskopiere og gendanne de private nøgler, der er gemt på den.

Hardware-tegnebøger fungerer på RNG eller Random Number Generator, som er installeret i hardwaren for at give maksimal sikkerhed for nøglerne. Nogle gange kan det være svært at lokalisere tilfældigheden af ​​RNG, som muligvis genplaceres af en hacker. Derfor skal implementeringskvaliteten være perfekt!

Når det kommer til opbevaring af din cryptocurrency, betragtes hardware-tegnebøger som guldstandard over hele verden. Generelt er hardware-tegnebøger af to hovedtyper – varme tegnebøger og kolde tegnebøger.

Hot-tegnebøger: Disse er cryptocurrency-hardware-tegnebøger, der er aktivt forbundet til internettet. De kan dog være tilbøjelige til vira eller hackforsøg. Men du kan altid gøre indholdet offline og være sikker.

Kolde tegnebøger: Disse er kryptovaluta hardware tegnebøger, der er helt offline og ikke bruger internet. Derfor sikkert mod vira eller ethvert hackingsforsøg.

Den anden form for crypto-tegnebog er Web-tegnebogen. Dette er ikke-fysiske programmer, som du kan downloade på din computer eller smartphone. Dette er krypteret, og ligesom alle andre bitcoin-tegnebøger eller krypto-tegnebøger kræver det en adgangskode for at få adgang til de mønter, der er gemt i den. En hardware tegnebog er langt bedre, da den giver forbedret sikkerhed mod web tegnebøger i tilfælde af svindel eller tyveri. Ovennævnte, selvom nogen stjal din hardware-tegnebog, er dine mønter sikre.

Du kan nemt gendanne dem senere, men med web-tegnebøger kan du ikke. Med bogstaveligt talt ingen adgang til dine private nøgler kan ingen overføre Bitcoins eller andre mønter fra din hardware-tegnebog. Desuden kan ingen spionoptager eller trojan spore, hvad der sker på din bitcoin-tegnebog, da den har en dedikeret LCD-skærm og ikke bruger dine systemressourcer. Nogle af de avancerede hardware-tegnebøger har en digital skærm, som hjælper brugeren med at bekræfte betalingen.

Vigtigt punkt: Når du har opsat din bitcoin-tegnebog, skal du skrive gendannelsessætningen ned på et stykke papir og opbevare det på et sikkert sted, så du kan bruge det senere. Prøv at lave 2-3 kopier og distribuer dem på hemmelige og sikre steder. Dette kan måske hjælpe dig senere med at gendanne din bitcoin.

admin