BITCOIN UGENTLIGT FORVENTNING: STIMULUS BILL, TRUMPS SUNDHED BLIVER NØGLEDRIVERE

Bitcoin er begyndt at komme sig fra de tab, det har lidt, efter at de amerikanske myndigheder indgav strafferetlige anklager mod ejerne af BitMEX, en kryptobørs, i sidste uge.

Benchmark-kryptokurrency sprang op til 3,82 procent fra sin lave session og ramte $ 10.759 i den tidlige mandagshandelssession. Dens uptick viste, at forhandlere er villige til at ignorere BitMEX-retssagen fuldstændigt og i stedet fokusere på andre markedsfundamenter.

„Rationelle handlende sælger ikke deres Bitcoin, fordi BitMEX er under undersøgelse,“ sagde Scott Melker, en uafhængig markedsanalytiker. ”De flytter sandsynligvis bare til en anden platform for at handle. Ikke-begivenhed. ”

Data frigivet af CryptoQuant den 2. oktober viste også, at BitMEX blot tilskyndede handlende til at flytte deres Bitcoin et andet sted end at dumpe deres beholdning helt.

Da BitMEX ser ud til at være fordampet fra ligningen, skifter Bitcoin-markedets fokus tilbage til sine tidligere katalysatorer i denne uge.

CORONAVIRUS-STØTTE OG BITCOIN

US Repræsentanternes Hus godkendte en stimulanspakke på 2,2 billioner $ coronavirus til det amerikanske folk. Den demokratiske taler Nanci Pelosi fortalte CBS, at de “gør fremskridt” med bistanden, hvilket ville få dem til at genoprette nogle af de arbejdsløshedsunderstøttelser, der er inaktive siden slutningen af ​​juli 2020.

Tvivl om en fuldgyldig stimulus truede ikke desto mindre, da republikanerne og Det Hvide Hus forblev forsigtige med hensyn til omfanget. Præsident Donald Trump sagde via Twitter søndag, at forhandlerne skulle ”arbejde sammen” og færdiggøre aftalen.

Kevin Svenson, en kryptofokuseret markedsanalytiker, bemærkede en underliggende bias-konflikt på Bitcoin-markedet på grund af fremherskende usikkerhed, en af ​​dem inklusive stimuluspakken.

“En ting er helt sikkert [er],“ sagde han, „det er der er MEGET usikkerhed lige nu. Ikke kun for Bitcoin men også [for] de globale markeder […] Ingen ved virkelig, hvad der skal ske. Du skal forstå og acceptere risiciene. ”

En vellykket aftale om den anden regning om koronavirushjælp forventer at lette den amerikanske dollars rebound. Det ville øge appellen om at have andre sikre havne og mere risikable aktiver, en stemning, der ville gavne guld, aktier og Bitcoin – på samme tid.

På den anden side ville en yderligere forsinkelse få investorer til at behandle dollaren som deres bedste sikre havn. Bitcoin kan stige, hvis republikanerne følger Hr. Trumps råd, men gevinster kan forblive begrænsede, så længe der er usikkerhed.

TRUMP’S STATUS COVID-19

Bitcoin-handlende kan også se det amerikanske aktiemarked i denne uge for at hente kortsigtede signaler fra det. Wall Street forventer til gengæld volatilitet, da investorer sporer modstridende rapporter om Trumps helbred, som bekræftede, at han testede positivt for coronavirus i sidste uge.

En rapport offentliggjort af New York Times søndag bemærkede, at den amerikanske præsidents symptomer er alvorlige. I mellemtiden citerede en anden rapport fra Reuters Trumps læger, der sagde, at han kunne blive udskrevet inden mandag.

admin